BELANGRIJK BERICHT!!! 

Kiwanis Sonuwe nodigt ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten uit om te logeren in Zonhoven, in het Huis van Sinterklaas. 
Door de werken rond het gemeentehuis en de vergroening van het dorpshart zal hun verblijf dit jaar allemaal anders gaan. 
Sinterklaas komt namelijk 2 weken in Zonhoven logeren.  Dus het Huis van Sinterklaas zal 2 weken toegankelijk zijn voor jong en oud. Spijtig genoeg zal er geen intrede mogelijk zijn door de werken, maar er zullen talrijke activiteiten georganiseerd worden waardoor iedereen ruim de kans krijgt om Sinterklaas te ontmoeten. Sinterklaas zal dagelijks aanwezig zijn om zijn verjaardag te vieren en om te tonen hoe het dagelijks eraan toe gaat in het Huis van Sinterklaas. Sinterklaas wil ook een aperitiefconcert organiseren, klasbezoeken van lokale scholen verwelkomen, leefgroepen bezoeken van kinderen en volwassenen met een beperking en vrije bezoeken ontvangen ... .

Daarom zoeken wij helpende handen die willen helpen bij de opbouw en afbraak,  het mee open houden en het begeleiden van bezoekers in het Huis van Sinterklaas. 
Wij willen er graag een super mooie beleving van maken voor iedereen. 
Leeftijd speelt geen rol. Jonge en iets oudere handen zijn dus echt nodig om dit te realiseren voor iedereen van Zonhoven. 

We beginnen met de opbouw van het Huis van Sinterklaas op zaterdag 11 november en starten op maandag 13 of dinsdag 14 november met het openhouden van het Huis van Sinterklaas tot vrijdagavond 24 november. We breken alles terug af op zaterdag 25 en zondag 26 november. 

Daarom nodigen wij jullie graag uit als vrijwilliger op onze kick-off op woensdag 4 oktober om 19u voor een hapje en drankje. 
Wij geven dan wat uitleg en kunnen van ideeën wisselen. 
Wij verwachten jullie dan op het volgende gelegenheidsadres : Zaal Alverman Heuvenstraat 9 in Zonhoven. 
Help jij ons aub?
Wil je graag helpen, neem dan contact op met Kiwanis Zonhoven via zonhovenkiwanis@gmail.com , Bart Vanhorenbeek of Dirk Dewolfs.

Heb jij ook een warm hart voor kinderen en Sinterklaas,  help ons dan dit te realiseren, want zonder jou gaat het niet lukken.

De vrijwilligers aan het werk